TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2019 01 wawHet jaar 2019 staat bij TC de Liemers in het teken van het jubileumjaar. Onze club bestaat 40 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. We hebben in januari een mooie feestmiddag gehad en Paul Peters heeft hier een verslag over geschreven.

In maart gaan we onze nieuwe wielerkleding showen tijdens de openingsrit. We gaan alle vestigingen van AeroFitt aandoen tijdens de tocht.

Tijdens de ledenvergadering komen weer verschillende items aan de orde. De agenda staat ook in de WaW. Voorafgaand aan de vergadering zal Bart van Bindsbergen, van Rebel, nog een presentatie geven.

De nieuwe commissie ‘koersen’ stelt zich voor en onthult de nodige plannen.

En doordat er dit keer veel kopij was ingeleverd bij de redactie hebben we ook nog eens een extra dik nummer.
Veel leesplezier.

Klik hier om te downloaden.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.