TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2018 05 waw

Het jaar 2018 is bijna voorbij. De feestdagen staan voor de deur. De redactie van TC de Liemers heeft nog een mooi blad samengesteld. Lekker om te lezen als het buiten te guur of te koud is om te gaan fietsen. Met een glaasje wijn bij de open haard en nieuwe plannen maken voor 2019. Er staan weer voldoende leuke en boeiende verhalen in.

Het jaar 2019 staat bij TC de Liemers in het teken van het jubileumjaar. Onze club bestaat 40 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. We beginnen in januari met een mooie feestmiddag. Maar bovendien krijgen we ook nieuwe wielerkleding. Dankzij diverse inspanningen is het weer gelukt om een mooi pakket samen te stellen. Zes nieuwe sponsoren, die zich voorstellen in Wiel aan Wiel nummer 5.

De hoofdsponsor, Aerofitt, heeft een zeer mooie aanbieding voor de leden van TC de Liemers. Een extra reden om lid te blijven of zelfs om lid te worden van deze prachtige club uit de Liemers. Wil jij ook zo’n mooi wielertenue dragen de komende jaren………. meld je dan aan.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.