TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2018 04 waw

Wat een mooie zomer hebben we achter ons liggen. De meeste van ons hebben daardoor veel kilometers kunnen maken. Een aantal van ons zullen het wegseizoen misschien nu wel voor gezien houden en pakken de MTB, anderen gaan gewoon zolang mogelijk door op de weg.

Inmiddels hebben we de Montferlandtocht voor de MTB’ers al weer achter de rug. We hadden een mooie opkomst. Verhalen daarover zullen in de volgende editie wel geplaatst worden. Nu kun je genieten van andere verhalen. Over hoe ons MTB clubweekend is geweest of het clubweekend van de wegfietsers.

Maar ook informatie over onze nieuwe clubkleding, persoonlijke verhalen over de mooie tochten die onze leden fietsen. En ook waarom iemand lid wil worden van onze club, er zijn al weer 8 nieuwe leden die zich willen voorstellen.

De papieren versie van WaW is al bezorgd bij onze leden en sponsoren, maar lees je liever digitaal en ook nog eens in kleur! Dan heb je nu jouw kans.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.