TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2018 03 wawWe hebben al veel mooie fietsdagen achter ons liggen en de zomer moet nog komen. Er is weer genoeg te melden vanuit onze club dus de redactie heeft weer een mooi blad kunnen samenstellen.

De papieren versie ligt inmiddels al in de brievenbuis bij onze leden, maar we weten uit ervaring dat er ook voldoende mensen die geen lid zijn van onze club toch graag onze verhalen lezen. Dus hier is weer onze ‘digitale’ versie.

Met verhalen van onze leden en een aantal vaste rubrieken. Een terugblik naar ons evenement ‘TC de Liemers Classic’ en een voorruitblik naar de Prominententoer in Montferland met veel bekende (oud-) wielrenners.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

Foto Waow

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.