TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2018 02 waw

De tijd gaat snel. Het is inmiddels alweer april en het tweede nummer van ons clubblad valt weer bij onze leden op de deurmat. Natuurlijk slingeren wij het clubblad ook de digitale wereld in, want iedereen die iets met fietsen heeft, of met onze club, geven we graag de gelegenheid om onze verhalen te lezen.

April is ook de maand die voor TC de Liemers belangrijk is. Dan organiseren we namelijk de TC de Liemers Classic en de Recreanten toertocht. Meer informatie kun je vinden op onze website onder toerfietsen.

Ga nu maar eerst de verhalen lezen uit ons clubblad. Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.