TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

CORVOS 00029095 098

Sanas is in België geen onbekende. Moederbedrijf Vitaphar is al meer dan 30 jaar actief op de markt van krachtsport en duursport. Inmiddels geeft de 2e generatie leiding aan dit familiebedrijf. Vanwege hun wetenschappelijke achtergrond is de voorkeur voor wetenschappelijk onderbouwde producten waarbij de effectiviteit ervan voorop staat snel verklaard... Sinds kort is dit mooie merk ook verkrijgbaar in Nederland!

Eigen productiefaciliteit

Het Sanas gamma bestaat uit maar liefst 140 hoogwaardige producten voor sporters en mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Productie en productontwikkeling vinden plaats in eigen huis, in het Belgische Drongen onder de rook van Gent. Uniek, gezien de huidige tendens van outsourcing naar landen buiten Europa. De mensen van Sanas hebben dus het gehele proces in handen, wat extra vertrouwen geeft.

 De keus van de professionals

Het Sanas duursportassortiment werd ontwikkeld samen met de artsen en renners van Lotto Soudal. Met deze club heeft Sanas al jaren een hechte samenwerking. Daarnaast wordt o.a. samengewerkt met WaowDeals Pro Cycling van Marianne Vos, Team4Talent Triathlonteam en de voetbal profclubs KV Kortrijk en Zulte Waregem. Lees hier hoe klanten en profs denken over Sanas! (foto: Anton Vos)

Effectiviteit voorop

De producten van Sanas onderscheiden zich van de massa. Effectiviteit en een wetenschappelijke benadering staan voorop. De Sanas producten zijn mild voor maag en darmen. Duursporters weten hoe snel zoete of zure producten effect hebben op maag en darmen, met alle problemen van dien….

Dit maakt Sanas Sportvoeding uniek:

• Ruim 140 producten voor duursport, krachtsport en vitaliteit
• Effectief en mild voor maag en darmen
• De keus van internationale sportprofessionals zoals Marianne Vos en haar team WaowDeals Pro Cycling en Lotto Soudal Pro Cycling.
• Ontwikkeld samen met atleten door ervaren wetenschappers met eigen R&D en productiefaciliteit in België
• Diverse producten zijn batch getest
• Op www.sanas.nu zijn diverse producten ook in kleine aantallen te bestellen

We werken graag aan onze naamsbekendheid en daarom zijn we partner geworden van de Classic en de recreanten toertocht. Op deze manier kunnen de deelnemers hun eigen ervaring opdoen.

Chantal de Baaij
www.sanas.nu

 D759856 AF Fotografie

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.