TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2018 01 waw

Het eerste nummer van ons clubblad is weer een feit.

De redactie heeft er voor gezorgd dat de mooie verhalen goed worden gepresenteerd. Terwijl het carnaval met de laatste dag bezig is, staan wij als wielerliefhebber natuurlijk ook weer te popelen om lekker op de weg te gaan fietsen.

Onze MTB’ers hebben al een gevarieerd programma gereden met diverse hoogtepunten en genieten van de verschillende weersomstandigheden van de afgelopen tijd.

Hoewel onze cover doet vermoeden dat we veel regen hebben gehad is de zon ook zeer regelmatig te zien geweest.

Onze classic commissie is volop bezig om onze toertocht op 21 april een succes te laten worden en is dan ook blij met de steun van onze partner Specialized, die fietsen ter beschikking stelt om een test-ride mee te maken.

Ook voor onze recreanten toertocht staan er E-bikes gereed. Wel even op tijd inschrijven. Dit kan niet op de dag zelf.

Ook onze sponsoren, Rozijnrepro, Onbike, FitYourBike en Volpa, dragen een steentje bij aan deze tochten.

Ga nu maar eerst de verhalen lezen uit ons clubblad. Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.