TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

2017 06 waw

Sinterklaas is alweer vertrokken naar Spanje en zit misschien al weer lekker in de zon. De Kerstman is in aantocht en er ligt hier en daar al een flink pak sneeuw.

De meesten hebben hun racefiets, gepoetst en wel, weggehangen om hem weer in het voorjaar op te pakken. De MTB’ers onder ons, raggen nog even lekker door en kijken uit naar de ollieborreltocht op 31 december.

Natuurlijk zijn er ook leden van ons die de warme sportschool hebben opgezocht en flink aan het zweten zijn op de spinningfiets.

Er zijn er zelfs een aantal die zich op glad ijs begeven en de schaatsen hebben onder gebonden en proberen snelle rondetijden neer te zetten.

Ook op de hardloopschoenen zie je die van TC de Liemers voorbij rennen, bijvoorbeeld tijdens de Montferlandrun of de dijkenrondjes.

Kortom, we blijven lekker in beweging en als we even een moment van rust zoeken kunnen we lekker lezen in ons clubblad.

Onze redactie heeft weer haar uiterste best gedaan om er iets moois van te maken.

Ook volgend jaar wil onze redactie weer mooie verhalen plaatsen, dus kom op en deel jouw ervaringen met de lezers. Wat is er nou fijner dan eens lekker te onthaasten en je af te sluiten voor al die prikkels, die sociale media teweeg brengt, en je lekker in je luie stoel een blad kan lezen.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.