TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Voorkant waw 05 2017

De herfst is goed en wel begonnen. Zonnige en aangename temperaturen worden meer en meer afgewisseld door natte en winderige periodes. Het fietsen op de weg wordt wat minder en we gaan meer op de MTB door het bos. De leden van TC de Liemers blijven het hele jaar door actief met de fietssport.

De gedrukte versie van WaW is al weer bezorgd bij onze leden en andere die op de verzendlijst staan. Mede dankzij onze adverteerders is het weer een mooi blad geworden met de nodige verhalen. Sta jij er niet op? Dat is geen probleem want we hebben natuurlijk ook onze digitale versie voor iedereen die daar belangstelling voor heeft.

In dit nummer verhalen over de twee clubweekenden, en ervaringen van leden die ‘even’ een tochtje elders hebben gefietst. De najaars-ledenvergadering staat ook op de agenda, dus ook de agenda en de notulen zijn hierin opgenomen.

De redactie heeft weer een interessant blad samengesteld wat zeker de moeite waard is om te gaan lezen.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.