TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Fietssport

Vroeger keek ik altijd op de kalender van de NTFU site om te kijken welke tochten er allemaal werden georganiseerd, maar sinds het moment dat de website FietsSport.nl in de lucht is, betrap ik mijzelf er op dat ik deze steeds meer links laat liggen.

De website van fietssport ziet er goed uit, mooi modern jasje en overzichtelijk. Als je een persoonlijk account hebt aangemaakt kun je ook gelijk de tochten die je graag wilt fietsen, als favoriet bestempelen, en dus ook weer gemakkelijk terug te vinden zijn in jouw favorietenlijst.

Daarnaast kun je ook de tochten die je gereden hebt persoonlijk beoordelen, ook wel handig. Mede omdat jouw beoordeling gaat meewegen in het vernieuwde beoordelingssysteem wat de NTFU vanaf volgend jaar gaat invoeren. Hierbij help jij jou mede-wielerliefhebbers, dat de tochten die worden georganiseerd, objectief worden beoordeeld. Zo blijven de organiserende clubs scherp en krijgen dan misschien ook wel verbetertips.

TC de Liemers Classic

De TC de Liemers Classic die wij, traditiegetrouw in april, zelf organiseren staat natuurlijk ook op deze site. Kijk zelf maar eens hoe deze gepresenteerd wordt, ‘TC de Liemers Classic’ 

Maar naast alle toertochten die via de NTFU zijn aangemeld kun je ook interessante artikelen lezen, onder de kop magazine, of bekijk verschillende GPS routes die je kunt downloaden als je een PLUS account hebt. Binnenkort wordt de site uitgebreid en kunnen clubs zichzelf presenteren. Wij hebben onze gegevens al doorgegeven en zijn dan ook benieuwd hoe het eruit gaat zien. We wachten af…….

Bewaak jouw fiets

Jammer genoeg zijn er nog steeds mensen die denken dat jouw fiets openbaar bezit is en deze ongevraagd meenemen en niet meer terug brengen. In de volksmond noemen we deze mensen ook wel eens dieven. Bij steeds meer (fiets-) evenementen wordt dan ook een bewaakte fietsenstalling aangeboden. Volgend jaar zal dat ook bij onze TC de Liemers Classic gebeuren, die zal plaatsvinden op zaterdag 21 april 2018. Wij zorgen er dan voor dat je met een gerust hart van een bak koffie kunt genieten in onze kantine.

Maar ook onderweg kan het gebeuren dat er interesse is voor jouw fiets dan is het wel handig als deze is vastgelegd met een slot, wanneer je even wilt stoppen om wat te eten of drinken. Dit werpt in ieder geval een barricade op voor de gelegenheidsdief. Tijdens onze najaars-ledenvergadering, op 20 november 2017, gaan we een aantal van deze sloten verloten.

Slot

 

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.