TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Waw 04 2017 horz

Daar is die dan. Het vierde nummer van 2017. De vakantieperiodes lopen voor velen op zijn eindje. Wat tevens ook de reden is dat deze editie iets later is uitgebracht dan gebruikelijk.

Desalniettemin staat ook deze editie weer boordevol met mooie verhalen en worden er weer nieuwe leden aan jullie voorgesteld.

De komende weken staat er nog genoeg op het programma voor de fietsliefhebbers, namelijk het clubweekend op de weg naar Dordrecht en het MTB clubweekend naar Altenahr. Natuurlijk ook hét MTB event op 1 oktober in het Montferland. Het hele (fiets) programma voor het najaar kun je hierin ook terug vinden.

Naast mooie fietsverhalen over de ‘Mont Ventoux’ en het ‘Rondje IJsslemeer’ ook een verhaal van een voettocht door Portugal. Voor de vroege planners onder ons ook nog een oproep voor Mallorca en een terugblik van de NK toertocht.

Benieuwd naar al deze verhalen en nog meer……..?

Ga dan maar gauw lezen in deze digitale versie want er staat genoeg in wat de moeite waard is.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.