TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

NK toertocht 2017

In juni staat het Montferland in het teken van het NK wielrennen op de weg.

Zoals gezegd in onze achtertuin of wellicht nog beter, in onze voortuin. De Liemers grenst aan het Montferland en je zult onze clubleden dan ook vaak in die omgeving tegenkomen.

Het is bosrijk en glooiend met prachtige uitzichten en dus zeer plezierig om te fietsen.

Verschillende toppers zullen op de wedstrijddagen hun beste kant laten zien. Maar naast al dat wedstrijdgeweld worden er ook diverse side-events georganiseerd, waaronder de NK toertocht op 23 juni.

 

Aangezien TC de Liemers ruime ervaring heeft met het organiseren van toertochten heeft de gemeente Montferland ons gevraagd of wij kunnen helpen.
Dit is ook voor onze vereniging leuk om te doen en geeft ons ook de gelegenheid om er prominenten bij te betrekken.

Het internet radiostation ‘Factorystation’ kreeg daar lucht van en heeft ons uitgenodigd om wat meer te vertellen over onze vereniging en natuurlijk de NK toertocht.

Mocht u de live uitzending op maandagavond 15 mei hebben gemist? Dan kunt u via deze link het interview terug luisteren.

Wilt u meer weten over de NK toertocht? Ga dan naar: www.nkmontferland.nl
Daar kunt u zich ook inschrijven als u wilt deelnemen.

Tot ziens in het mooie Montferland

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.