TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

De digitale versie van “Wiel aan Wiel” staat weer voor u online.2016 06 waw

Nummer 2016-06, dat betekent al weer de laatste van dit jaar. Deze uitgave heeft weer een gevarieerde inhoud. Dus voor iedereen die in onze club is geïnteresseerd, is er wel iets leuks te vinden, om te lezen.

Zoals de gangbare zaken, als Jos Schipper, korte verhaaltjes van Theo Hakvoort en “Lief en Leed” van Herman Kraus. Deze keer geen portret van nieuwe leden. Ook wordt er ruime aandacht gegeven aan de najaars-ledenvergadering met daarbij ook de jubilarissen.

De ledenadministratie geeft een inkijkje in de leeftijdsopbouw van TC de Liemers. De ervaringen van onze leden komen ook aan bod, zoals Monique over de wat tegenvallende “Dutch Capital Tour”.

Het vrijwilligerswerk van onze leden op de duofiets en het bezoek aan een bedrijf van Harry Derksen.

Onze clubheld van de gemeente Zevenaar vertelt over zijn belevenissen tijdens de stemperiode en dezelfde man legt uit waarom de “Reichswaldtour” een andere naam krijgt.

Tandje ouder sloot het seizoen af met appel- en bokkenpootjestaart. Het recept van de laatste taart wordt ook onthuld.

Paul Peter op bezoek bij het MTB-museum in Schaarsbergen.

Tot slot, Joost Wennekes, over zijn jeugd in die mooie stad achter de duinen. Veel leesplezier.

Klik hier om te downloaden.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.