TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

ALV 21 11 2016Op maandag 21 november 2016 is de (Najaars) Ledenvergadering van Toerfietsclub de Liemers gehouden. Weer terug op onze oude, maar sterk vernieuwde locatie aan de Heerenmäten. Pal naast de atletiekbaan.

Een aantal van onze leden had deze vernieuwde locatie al eens eerder bezocht, anderen lieten zich graag bijpraten. Het is duidelijk een verbetering, met meer ruimte, overzichtelijke keuken, goed meubilair.

De akoestiek mag nog wel wat beter, maar daar wordt aan gewerkt, is ons verteld. Nadat onze voorzitter, Johan van Oosten, de vergadering had geopend kreeg iedereen voldoende spreektijd.

Alle commissies kwamen aan de beurt, van de MTB en de Montferlandtocht tot en met het Toerfietsen en de Reichswaldtour.

Na ruim 30 jaar onze toertocht, de Reichswaldtour genoemd te hebben, gaat deze tocht vanaf volgend jaar een andere naam krijgen................... en dat is......... 

 

TC de Liemers Classic

 

De reden hiervoor is simpel. Sinds een aantal jaren komen we niet echt meer in het Reichswald gebied, dit in verband met het niet kunnen verkrijgen van allerlei vergunningen die noodzakelijk zijn om die tocht goed te organiseren.

We hebben ons alternatief gezocht bij Sonsbeck en daar mooie en uitdagende tochten uitgezet. Hier binnenkort meer over op onze website.

Nadat onze penningmeester, Willem Nass, de begroting voor volgend jaar had toegelicht, en ook dit jaar de contributie op hetzelfde peil heeft weten te houden, gingen de leden akkoord met het voorstel.

Onze club met ruim 300 leden had ook dit jaar weer de nodige jubilarissen, die 25 jaar lid zijn van TC de Liemers. De creatief gemaakte oorkonde werd door onze voorzitter uitgereikt en op de foto vastgelegd door Rinus Kobus.

Was de vergadering in het verleden wel eens voor tienen afgelopen, dit keer was het toch wel even anders. Pas na de klok van elf sloot de voorzitter onze vergadering en werd er onder het genot van enkele biertjes nog even lekker na gekletst.

 

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.