TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

clubheldClubheld Ab Lubbers

Vanaf 26 oktober tot en met 16 november 2016 kun je stemmen op jouw clubheld. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme, inzet en beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Binnen onze vereniging hebben wij ook iemand die wij van harte deze titel zien winnen. Al jarenlang zet hij zich in voor onze vereniging op diverse posities. Hij is volop actief in de organisatie van onze eigen tocht, de Reichswaldtour. Dat ook het komende jaar weer zal plaatsvinden op 22 en 23 april – 2017. De kantinebezetting tijdens onze vergaderingen of andere evenementen kunnen ook niet zonder de inzet van onze Ab.

Met zijn jarenlange ervaring als wegkapitein binnen onze verenging kent hij ook veel van onze routes uit zijn hoofd. Met de opkomst van alle navigatie apparaten zijn veel van onze leden nu in staat om ook zelfstandig de route te volgen. Toch blijft Ab één van onze wegkapiteins, zodat we veilig door onze mooie omgeving kunnen toeren. Bij de uitgifte van onze clubkleding zal je Ab ook weer tegen komen. Kortom, echt iemand die wij willen voordragen als clubheld van onze gemeente Zevenaar.

Wil je kans maken op zo’n geweldig mooi wielertenue van TC de Liemers? Een shirt, korte mouw, met koersbroek! Breng dan je stem uit op onze held en stuur een mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding “Ik heb gestemd op Ab Lubbers”. Wij zorgen er dan voor dat Ab persoonlijk het tenue aan jou uitreikt.

Stem nu op: https://www.clubheld2016.nl/dv/gemeente17553

Op 20 maart was het dan eigenlijk zover.

De uitreiking van het wielertenue. Gerard is de gelukkige winnaar geworden van deze verloting. We wensen Gerard veel fietsplezier in dit prachtige tenue.

Uitreiking teneu

 

 

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.